×
D:E:R lån (ansøg længere nede)

Hvor kommer det fra & hvem står bag ?

Hvis du gerne vil låne penge hos en troværdig virksomhed, er D:E:R et rigtigt godt sted. De blander sig ikke i hvad du gerne vil bruge dine penge på, og samtidig kan du låne til både stort og småt, alt efter hvad du har brug for.

De er specielt kendte for deres kviklån, hvor du låner et mindre beløb, og hurtigt betaler pengene af igen. Disse lån er perfekte til dig, der ikke har så mange penge i slutningen af måneden, men lige har fået en stor regning, gerne vil have et nyt fjernsyn, har brug for en lille ferie eller lign.

Der findes efterhånden rigtigt mange forskellige låneudbydere, hvorfor det kan være svært at få et overblik over dem alle. DER lån har dog eksisteret i lang tid, og har haft rigtigt mange tilfredse låntagere.


Lån penge hurtigt med DER lån

Hvis du gerne vil have et billigt lån hurtigt, er DER lån en rigtig god udbyder at vælge. Du kan låne alt fra 5.000 og op til 50.000. Hvis du gerne vil have et hurtigt lån, er det bedst at låne så få penge som muligt, og vælge en kort tilbagebetalingstid – dette vil ofte mindske behandlingstiden, og du vil altså derfor kunne have pengene på din konto hurtigere.

Det kan være svært at forstå hvordan DER lån kan tjene penge, med så billige lån de har. Dette kan dog lade sig gøre, da de har et meget kendt brand, og dermed mange kunder. De tjener altså ikke ret meget per kunde, men til gengæld har de mange tilfredse kunder, som vender tilbage.

Med et DER lån vil du altså både få et billigt lån, men også et lån, hvor du ikke behøver at bekymre dig over, om det er en troværdig lånevirksomhed du har valgt. Prøv blot at spørge dine venner, om de kender DER lån – de vil højst sandsynligt sige ”ja” alle sammen.


Quick lån op til 25.000 kr

Et quick lån er betegnelsen for et hurtigt lån som hos Fokuslån og Robotlån – altså et lån hvor processen med ansøgning, udbetaling og tilbagebetaling går relativt hurtigt. Et quick lån er godt til at betale mindre, og mellemstore ting, og er altså ikke det optimale valg hvis du skal købe bil, hus, båd eller lign.

Med et quick privatlån fra DER, kan du helt selv bestemme om du vil låne lidt eller meget, og om du vil betale mange penge få gange, eller færre penge flere gange – altså om løbetiden skal være kort eller lang.

Hvis du gerne vil have et billigt quicklån anbefales det at vælge en kort løbetid. Hvis du har en god nok økonomi til at tilbagebetale lånet over 24 måneder, vil det fx blive et billigere lån, end hvis du vælger en løbetid på 72 måneder.


Billigste lån med lav rente

Går du efter et billigt lån, skal du låne så få penge som muligt, og betale det tilbage så hurtigt som muligt. Har du brug for et lån uden sikkerhed, vil lånevirksomheden også stille lavest sikkerhed for denne type lån.

En anden god idé er at vælge et online lån, da de oftest er billigere at tage, end at gå ned i en fysisk filial og optage et lån. Hvis du godt kan lide at få rådgivning inden du optager et lån, har DER lån en rigtig god kundeservice, som kan hjælpe dig med at vælge hvilket lån der passer bedst til dig.

Grunden til at du kan få billige lån på denne måde er, at lån på lave beløb og kort løbetid er den type lån, hvor der er størst sandsynlighed for at lånevirksomheden får sine penge tilbage. Vælges der et lån på mange penge, og lang løbetid er det mere usikkert for lånevirksomheden at låne pengene ud.

Låne eksempel

Hvad koster et lån på kr 25.000 ?

Med dette lån har du en fast årlig debitorrente på 26,08%. Kontantlånsaftalen kan til enhver tid indfries. Det samlede kreditbeløb på 72 mdr vil være kr 25.000,-. ÅOP 30,34%. Samlet beløb, du kommer til at betale vil være 50.393,-. Samlede kreditomkostninger vil ligge på 25.393,- incl oprettelsesgebr pålydende 2.000,-. Alle beregninger er med betaling via HomeBanking.


Lånebeløb Typisk rente
kr 5,000 - 25,000 26,08% (fast årlig debitorrente)
Send ansøgning

Lån penge direkte hos DER

Ansøg