×
Ferratum lån (ansøg længere nede)

Hvor kommer det fra ?

Ferratum er lånevirksomhedens svar på Red Bull. De sponsorerer mange events og talenter, har super fede reklamefilm og selvfølgelig en god service, som du af og til skal lede langt efter hos andre lånevirksomheder.

Du kan låne alt mellem 500 kr. og op til 15.000 kr. Det kan altså både være til en bytur slut på måneden, et nyt fjernsyn eller en ferie til syden. Ferratum lån blander sig ikke i hvad du bruger dine penge på, og du bestemmer altså derfor helt selv hvad du vil bruge penge på.

Er du på farten og har brug for penge nu og her? Med Ferratum kan du optage et lån fra din mobil. Det er en slags SMS lån, men hvor du bare besøger Ferratums hjemmeside fra din mobil, og nemt kan gå igennem processen fra din smartphone.


Lån let penge med Ferratum

Har du ikke prøvet at låne penge før, kan Ferratum lån være et rigtigt godt sted at starte. De er super gode til at hjælpe dig videre i deres kundeservice, og ofte får du et hurtigt lån, hvor du ikke skal vente i lang tid på at pengene kommer ind på kontoen.

Du kan låne penge 24/7 hos Ferratum, da det hele foregår online. Hvis du låner penge udenfor åbningstiden vil der være lidt længere ventetid, end hvis det sker indenfor åbningstiden. Du kan dog sagtens regne med at have pengene på din konto indenfor et par dage, hvis alt er som det skal være.

Er du registreret i RKI er det desværre ikke muligt at låne penge ved Ferratum. Dette er et valg som Ferratum har taget både for at beskytte låner og dem selv. Er man registreret i RKI, har man allerede en dårlig økonomi, og så er det aldrig en god idé at låne ekstra penge.


Minilån op til 6.000 kr.

Hvis du ikke har brug for at låne mange penge, men blot har brug for lidt ekstra penge nu og her, kan et minilån være en god mulighed. Her låner du et mindre beløb, og betaler det relativt hurtigt tilbage igen.

Ved at vælge et minilån kan du låne penge hurtigere, end hvis du skal låne mange penge. Låner du ”kun” 6.000 kr., skal baggrundstjekket af din økonomi logisk nok ikke være så omfattende, da det handler om færre penge.

Et minilån er en god mulighed, hvis du er på udkig efter et billigt lån. De billigste lån fås nemlig når man låner et lavt beløb, og betaler dem tilbage igen hurtigt. Hos Ferratum kan du låne ned til 500 kr. og betale dem tilbage allerede efter 15 dage.


Mikrolån vs. minilån

Der findes mange betegnelser for mindre lån, når man vil låne penge online. Ofte er der ikke de store forskelle udover hvor mange penge man kan låne, og hvor lang løbetiden er. Vælger man et mindre beløb, vil løbetiden ofte være en del kortere, end hvis man vælger at låne et større beløb.

Vil man låne penge trods RKI, bør man kigge efter minilån, da det er disse lån, hvor der er størst chance for at man kan optage. Ferratum låner dog ikke penge til personer der er registreret i RKI for både låntager og långivers sikkerhed.

Optager man et minilån som f.eks hos Fokuslån og Robotlån er processen ofte en del nemmere at komme igennem, og man vil sagtens kunne optage lånet fra sin mobiltelefon. Engang var SMS lån meget populære, men eftersom de fleste render rundt med en smartphone i lommen, er det lige så nemt blot at besøge lånevirksomhedens hjemmeside fra mobilen, og ansøge om lånet på den måde.

Et minilån på et lavt beløb og hurtig løbetid er næsten gratis hos Ferratum. Du kan altså optage et lån, hvor du kun ender med at betale 100 kr. i renter – alt inkluderet!

Låne eksempel

Hvad koster det at låne kr 5.000 ?

Låner du kr 5000 over en løbetid på 45 dage vil dette giver dig samlede kreditomkostninger pålydende 1425kr, renten i løbetiden for lånet er 26.50%. Debitorrente vil ligge på 573.10% (fast rente). Lånets totale tilbagebetalingsbeløb vil være 6425.00 kr. Du vil modtage en faktura på mail, som forfalder de 45 dage efter udbetalingen har fundet sted.


Lånebeløb Typisk rente
kr 500 - 15,000 103% (debitor)
Send ansøgning

Lån penge hos Ferratum lån

Ansøg