×
Fokuslån (ansøg længere nede)

Lån med fokus og hurtig respons

Fokuslån udbyder lån helt op til 75.000 kr., hvor du helt selv kan bestemme, hvad du gerne vil bruge dine penge på - du skal altså ikke komme med lange beskrivelser på, om du vil bruge dem på en ny bil, nyt fjernsyn, indskud til lejlighed, nyt tøj eller noget helt femte. Hvis du har brug for et kviklån, er Fokuslån en rigtig god mulighed. Du kan få godkendt din ansøgning indenfor en time, i deres åbningstid. Har du brug for penge nu og her, er denne udbyder altså et rigtigt godt valg. Optager man et banklån, skal man for det meste have en bestemt grund for at optage lånet, men med et lån fra Fokuslån kan du selv bestemme, om du vil optage et billån, huslån eller et lån til hvad du lige står og mangler - de har nemlig kun en slags lån!


Forbrugslån med Fokuslån

Med et forbrugslån fra Fokuslån, kan du, som navnet antyder, forbruge pengene på lige hvad du har lyst til. Der er ingen der stiller nogle spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene på, hvilket betyder, at du kan bruge dem til sjov og spas, hvis det er det du har lyst til. Når du ansøger online, får du svar indenfor en time, hvilket er utroligt hurtigt. Har du brug for et hurtig lån, til noget du står og mangler lige nu, er Fokuslån altså en rigtig god mulighed for netop dette. Ved at låne penge nu får du hurtigt opnået en økonomisk frihed, som er fantastisk. Det kan fx være sidst på måneden, hvor økonomien kan se lidt skidt ud - ved at optage et lån ved fx Fokuslån kan du hurtigt få penge på kontoen igen.


Minilån ned til 10.000 kr

Du kan optage lån helt ned til 10.000 kr., hvis du ikke har brug for så mange penge. Hvis du kun låner penge for at købe en ny smartphone, TV, MacBook eller lign., behøver du ikke at tage et større lån på 50.000 eller 75.000 kr. Ved at optage et mindre lån, vil det også være nemmere at betale det af igen, og det vil tage kortere tid at få lånet betalt ud, så du ikke længere skal tænke på, at betale den månedlige ydelse - du kan fx betale lånet ud på allerede ét år. Et minilån er en god mulighed for at finansiere ekstra regninger, studiebøger, indskud til lejlighed og lign., hvor du ikke har brug for mange penge, men blot pludselig får en stor udgift, som skal betales hurtigt.


Billigt lån på lavt beløb og hurtig løbetid

Hvis du gerne vil have et billigt eller gratis lån, er vores bedste anbefaling, at vælge så lavt et beløb, som muligt, og en hurtig løbetid. På den måde får du de lavest mulige renter, og du får hurtigere betalt lånet tilbage. Ved Fokuslån kan du tage et lån fra 10.000 kr., og betale det tilbage på 12 måneder. Vælger du denne løsning, får du et meget billigt lån, i forhold til mange andre låne-udbydere på markedet, hvor minimum beløb er højere, eller løbetiden er længere. Nogle gange har man brug for flere penge, og så er et mikrolån selvfølgelig ikke den rigtige løsning. Ved Fokuslån kan du optage op til 75.000 kr., så der også er mulighed for at låne til de lidt større ting i livet. Har du en økonomi, der kan tilbagebetale et stort lån på kort tid, er det altid den bedste mulighed, men heldigvis har Fokuslån også en fordelagtig rente ved lån på større beløb. Hvis du har brug for penge nu, anbefaler vi at vælge en låneudbyder som Fokuslån, hvor du kan låne penge online, og dermed få svar hurtigt!

Låne eksempel

Regnestykke over et lån pålydende kr 25.000

Her er en beregning på hvad det koster dig at låne kr 25.000 med en tilbage betaligsperiode på 36 måneder. Først og fremmest kommer du til at sidde med en fast årlig debitorrente 16,90% - 26,08%. Det månedlige afdrag hedder kr 964, det samlede beløb du kommer til at skulle betale tilbage vil i dette tilfælde hedde kr 34.034. De samlede kreditomkostninger incl renter, gebyrer og oprettelse pålydende kr 2.000 beløber sig til kr 9.034-12.826. Sidst men ikke at forglemme kan dette lån til hver en tid indfries uden omkostninger.


Lånebeløb Typisk rente
kr 10,000 - 75,000 16,9 - 26,08%
Send ansøgning

Lån penge hos fokuslån

Ansøg