×
Bank Norwegian lån (ansøg længere nede)

Med et banklån fra Norwegian kan du få råd til det du står og mangler, hvad enten det måtte være en ny bil, indskud til lejlighed, den nye PlayStation eller noget helt fjerde - du er altså ikke låst fast til at skulle bruge pengene på noget bestemt. Du kan låne helt ned til 5.000 kr som dog ikke er gratis men meget billigt. og helt op til 400.000 kr., hvilket er et af de højeste forbrugslån man kan tage. Langt de fleste andre låneudbydere tilbyder ikke så store lån, hvorfor Bank Norwegian er et rigtigt godt valg, hvis du har brug for mange penge hurtigt. Selvom du kan tage meget store lån ved Bank Norwegian, har du også mulighed for at tage lån ned til 5.000 kr., hvis du ikke har brug for mere end nogle få tusinde kroner, er det en dårlig idé at tage et lån til mere end du rent faktisk har brug for. Se eventuelt de populære Fokuslån og Robotlån.


Lån i dag

Et lån fra Bank Norwegian bliver udbetalt samme dag, som du ansøger, hvis det sker indenfor deres åbningstider. Det betyder altså, at du kan ansøge nu, og have pengene i dag - eller senest i morgen. Hvis der er kommet en akut ekstraregning eller en anden uforudset udgift, som skal betales hurtigt, er et lån fra Bank Norwegian en god mulighed for at få betalt regningen eller fakturaen, hvorefter du kan slappe af, og ikke behøver at tænke på rykkere. Vil du gerne have det billigst mulige lån, bør du altid vælge en tilbagebetalingstid så hurtigt som muligt, så du betaler lånet ud så hurtigt du kan. Hvis du ikke har en økonomi der giver dig mulighed for dette, bliver du selvfølgelig nødt til at vælge en længere tilbagebetalingstid - men heldigvis er Bank Norwegian lån en af de billigere låneudbydere, uanset om du vælger at betale lånet tilbage over kort eller lang tid.


Lån i bank

Der findes efterhånden rigtigt mange forskellige låneudbydere der udelukkende tilbyder lån online. Bank Norwegian er en ganske almindelig bank, som samtidig også tilbyder forbrugslån, hvor du kan bruge pengene til hvad du har lyst til. De forskellige låneudbydere der er nævnt på denne hjemmeside er allesammen nogle vi kan stå inde for, men der findes nogle mennesker som føler sig mere trygge ved at låne penge i en bank, fremfor en virksomhed som udelukkende udbyder lån. Er du en af disse slags mennesker, vil vi helt klart anbefale et Bank Norwegian lån, da de netop har ekspertisen fra bank-verdenen, og dermed også kan hjælpe dig med dette. Samtidig kan det også give et mere overskueligt overblik, hvis man har samlet både lønkonto, opsparingskonto og lån ved én udbyder.


Lån i Norge

Selvom Norwegian er et norsk selskab, er det på danske vilkår du låner penge, når du optager et lån ved Bank Norwegian. Du skal altså ikke være bange for at der gælder nogen anderledes betingelser, som står med småt. Du kan trygt låne penge ved Bank Norwegian, som ved en hver anden dansk låneudbyder. Norwegian er meget stor norsk virksomhed, som måske er mest kendt for deres flyselskab Norwegian og deres fordelsklub Norwegian Rewards. Det er altså ikke nogen lille spiller, som udbyder minilån med høje renter - det er en kæmpe virksomhed som tilbyder lån i alle størrelser med nogle af markedets bedste priser. Du får desværre ikke rabat på flybilletter, selvom du har et lån eller bankkonto ved Bank Norwegian, men til gengæld kan du være sikker på, at blive behandlet ordentligt, og få god service, når du ringer til dem. Er du fast besluttet på at optage et kviklån, men har tidligere været bange for de mange udbydere som måske kan virke lidt risky, kan du med ro i sindet optage et lån ved en af Skandinaviens største virksomheder, Norwegian.

Låne eksempel

Regnestykket over hvad det koster dig at låne kr 65.000

Låner du kr 65.000 i en periode på 5 år (60 måneder) Så vil din månedlige ydelse ligge fra 1.242 til 1.712 kr. Den faste individuelle debitorrente kommer til at hedde fra 4,99% til 20,99%. ÅOP før skat ligger fra 6,30% til 22,46%. Dine samlede kreditomkostninger i lånets lånetid vil ligge fra 10.474 til 38.688 kr og det samlede tilbagebetalings beløb vil ligge fra 75.474 til 103.688 kr.


Lånebeløb Typisk rente
kr 5,000 - 400,000 4,99 - 20,99%
Send ansøgning

Lån hos Bank Norwegian

Ansøg