×
Låneudbyder Produkt Debitorrente Fordele Låneeksempel Afdrag

Kortfristet lån

231.2% (år fast)
  • Første lån gratis
  • Svar på 1 minut
  • Hurtig udbetaling
  • F.eks afdrag vis SWIPP

kr 4.000

30 dage

kr 4.000
/måned

Ansøg Vivus lån

Lån gratis dog kun når du overholder aftalen

Som du nok har opdaget er mange låneudbydere begyndt at reklamere med at du kan låne penge omkostningsfrit og nogle skriver enda at du kan låne penge gratis. Inden du optager denne type lån er du nød til at læse alle vilkår og hvor meget deres gebyrer koster. Ja du tænker nok ´de er jo helt gratis´men der tager du fejl!

Alle udbydere der annoncerer med at de låner penge ud uden omkostninger ligger som regel i den høje ende hvad gebyrer angår. Skulle du glippe en betaling eller måske være helt ude af stand til at betale tilbage inden for tidsfristen SÅ bliver det dyrt. Omvendt sagt at overholder du alle betalinger og betaler til tiden så er alt i orden men går der noget galt og du pludselig er ude af stand til at betale tilbage så kører toget.


Omkostningsfrit og måske alligevel ikke

Som alle andre bankforretninger så tjener låneudbyderne penge på gebyrer og renter men det stopper ikke her. Skulle du glippe en betaling så er banken modsat private låneudbydere til at snakke med og i de fleste tilfælde sætter de en streg over hvis du skulle komme til at springe en betaling over. Dette sker sjældent når du låner af et selskab der ikke ligefrem er en stor bank, dette er nemlig det de lever af.

Skulle du i længere tid være ude af stand til at betale eller afbetale din gæld vil du opleve at der ret hurtigt vil komme gebyr på gebyr og nærmest først ende når du igen begynder afdragene. For at være stensikker på at lånet du har optaget er helt gratis skal du være helt sikker på at du kan overholde afdragene samt fristen hvorpå du skal have det fulde beløb tilbagebetalt. Har du den mindste tvivl om du nu også er i stand til at betale det tilbage og alligevel etablerer denne type lån vil du hurtigt opleve at lånet du optog ikke var helt uden omkostninger som du måske i første omgang gik og troede.


Skal du låne penge er konklusionen følgende.

Denne side er ikke lavet for at skræmme dig fra at låne penge gratis dog blot til at informere dig om at et billigt lån hurtigt kan gå hen og blive rigtigt dyrt hvis du ikke i forvejen har bare en smule styr på din økonomi. Lige netop denne type lån henvender sig til unge der har et akut behov for penge og sagtens mener de kan overholde deadline. Desværre viser det sig at mange ikke kan og til sidst ender i en endeløs spiral af renter og gebyrer der måske langt overstiger beløbet man startede med at låne. Tænk dig om inden du optager disse typer lån og være sikker på at du er i stand til at betale tilbage når perioden er gået.