×
Leasy Minilån (ansøg længere nede)

Hvad er mon et Leasy Minilån og hvem står bag ?

Som navnet siger og som du sikkert allerede har gættet så er det Leasy der står bag minilån. Det lån udbydes kun af Leasy og ikke i diverse store indkøbskæder eller butikker hvor du normalt kan ansøge om f.eks et Ekspreslån. Ansøger du om et leasy minilån så blander de sig ikke i hvad du skal bruge pengene til og du kan derfor sagtens gå ud og foretage et køb af ny bil eller måske at fjernsynet er blevet for småt. Lånet behøver dermed ikke at blive brugt til at handle vare hos Leasy for. Dette type lån er ikke gratis men ligger heller ikke den dyreste ende

Handler som de fleste bruger denne type lån til er alt lige fra vinter eller sommerferie hvor man måske ikke lige har fået sparet nok penge sammen til gave til kæresten eller konen man syntes i år fortjener lidt mere end hvad budgettet tillader. En anden tilng kunne også sagtens være at vaskemaskinen pludselig var gået i stykker eller fjernsynet var røget ned fra vægge. Mulighederner er nøjagtig lige så mange som hvis du selv stod og skulle shoppe for dine surt optjente sparepenge.


Hvad kræver de for at jeg kan blive godkendt ?

For at du kan få godkendt en ansøgning til et Leasy Minilån kræver de for det første at du er i arbejde ell har anden fast indtængt. Det er ikke et krav at du er i fuldtidsstilling når bare du opfylder kravet om at du har en eller anden form for indkomst. Du skal du være fyldt 20 år som betyder at du stort set kan låne på samme dag du holder din 20 års fødselsdag. Når du ansøger hos Leasy er det vigtigt eller rettere et krav at du ikke optræder i noget debitorregister som f.eks kunne være de almindelige RKI ell Experian.

Skal du ansøge om et Leasy Minilån udfylder du ansøgningen enten via telefon, tablet eller computer og derefter afslutter med at ´skrive under´ med dit nemid. Selve processen om hvor vidt du kan få godtkendt lånet eller ej foregår manuelt og kan tage op til en time. Skulle den blive afvist har du ikke krav på at få en begrundelse men dette sker normalt kun hvis ikke førnævnte krav er opfyldt. Har du ikke nemid kan du let printe din ansøgning ud og underskrive den og bagefter maile den direkte til Leasy. Svartiden vil i dette tilfælde naturligvis være lidt længere.

Låne eksempel
Send ansøgning

Lån penge hos Leasy Minilån

Ansøg