×
Robotlån (ansøg længere nede)

Hvor kommer det fra & hvem står bag ?

Hvor kommer det populære Robotlån mon egentlig fra ? måske er det ikke noget man lige til hverdag går og tænker over men alligevel meget rart at vide. Robotlånet er en samarbejdspartner til Basisbank, dem med alle reklamerne i butikkerne hvor der står du kan låne penge. Basisbank står også bag andre typer populære lån som er de samme lån du kan optage når du f.eks står i Bilka, Jysk, computercity eller andre steder/butikker hvor varer koster lidt over beløbet en gennemsnits-dansker til hverdag bruger.

Varer man typisk køber for denne type lån kunne være alt lige fra et nyt fjernsyn, et køleskab, en vaskemaskine eller måske en computer når den gamle lige er der er brændt sammen. Denne type lån kan være ganske billig og til tider enda gratis at oprette når man handler varer. Skal du derimod have et kontant lån kan det godt koste lidt at låne penge og derfor også betale sige at holde øje med om der pt køres lånekampagner. Denne type lån er kort og godt og som så mange andre en selvstændig virksomhed som de fleste andre udbydere herinde.


Hvad kræves for at jeg kan blive godkendt ?

For at blive godkendt til et Robotlån kræves der for det første at du er i arbejde eller rettere at du har en fast indtængt. Denne indtængt skal ligge på minium kr 150.000 før skat svarende til kr 12.500 pr måned før skat. Det er ikke et krav at du er i fuldtidsstilling når bare du opfylder kravet om indkomst. Dernæst skal du være fyldt 18 år som betyder du kan låne på samme dag du fejrer din 18 års fødselsdag. Du må hos Robotlån ikke optræde i noget debitor register som f.eks kunne være de mest almindelige RKI/Experian.

Hos denne låneudbyder udfylder du ansøgningen enten via telefon, tablet eller computer og afslutter med at ´underskrive´ med nemid. Da selve processen er fuldautomatisk og udføres af computere vil du efter få minutter modtage svar på om din ansøgning er godkendt eller afvist. Skulle den blive afvist har du ikke krav på begrundelsen men dette sker kun hvis ikke ovenstående krav er opfyldt. Skulle du ikke have nemid kan du printe din ansøgning og underskrive den og derefter maile den ind til en rådgiver. Svartiden vil naturligt blive lidt længere.

Låne eksempel

Hvad koster det at låne kr 20.000 ?

Dette eksempel er tager fra udbyders egen hjemmeside. Ønsker du at låne kr 20.000 i en periode på 5 år hos Robotlån så vil din månedlige ydelse ligge på kr 588. Når de 5 år er gået vil dine samlede omkostninger være kr 15.300 og du ville ende med at have tilbagebetalt et beløb der hedder kr 35.303. På dette lån er debitorrente variabel og ligger på 20.2%. ÅOP er 28.2. Alle rater opkræves via betalingsservice som i øvrigt også er en forudsætning for at blive godkendt til lånet. Andre lån der minder om denne type kunne være det populære Fokuslån.


Lånebeløb Typisk rente
kr 3,000 - 75,000 20,2 - 28,2%
Send ansøgning

Lån penge hos Robotlån

Ansøg