×
Santander lån (ansøg længere nede)

Santander Consumer Bank lån

Hvis du synes bedst om at låne penge fra en oprigtig bank, frem for lånevirksomheder, vil et lån fra Santander Consumer Bank være en rigtig god mulighed for dig – uanset om du har brug for et lille eller stort lån.

Hos Santander Consumer Bank kan du låne alt mellem 10.000 kr. og op til 350.000 kr., uden at skulle stille nogen sikkerhed. Du kan vælge mellem to forskellige typer lån, alt efter hvor stort et beløb du har brug for.

Privatlån op til 100.000 – Har du brug for at låne et beløb mellem 10.000 kr. og 100.000 kr., kan du vælge et almindelig privatlån hos Santander Consumer Bank. Renterne er en smule højere på denne type lån, fremfor privatlån plus.

Privatlån Plus op til 350.000 – Vil du låne mellem 50.000 kr. og 350.000, kan du vælge privatlån plus. Du vil kunne få en bedre rente, når du låner et større beløb som disse, mens tilbagebetalingstiden også kan være længere.


Låneberegner til privatlån

Nogen gange kan det være svært at få et overblik over hvad et lån kommer til at koste i sidste ende. Hos Santander Consumer Bank kan du se forskellige låneeksempler, eller beregne prisen på et lån online.

Med et forbrugslån skal du ikke komme med alverdens forklaringer på hvad du skal bruge pengene på, og du kan derfor selv bestemme om du vil bruge pengene på en bil, indskud til lejlighed, ferie eller noget helt fjerde.

Forbrugslån plejer at være lidt dyrere end almindelige banklån, men som du kan se, når du bruger Santander Consumer Banks låneberegner, er renterne meget lave, og du ender med at få en yderst konkurrencedygtig pris på dit lån.


Hurtigt lån nu og her

Har du brug for penge nu og her, er et privatlån et godt valg. Ansøger du online vil du ofte få svar samme dag, eller dagen efter. Er du godkendt til lånet, vil du få pengene på din konto inden for få dage.

Nogen gange kan det tage lidt længere tid, hvis du ansøger om et Privatlån Plus, da det er flere penge det omhandler. Har du en nogenlunde økonomi i forvejen, vil det dog ikke være noget problem, at tage et stort lån.

I princippet kan du låne så meget du vil, men det er selvfølgelig bedst for begge parter, hvis det er realistisk at du kan betale lånet tilbage til tiden. Betaler du ikke til tiden, vil lånet hurtigt blive dyrere, da der vil komme ekstra renter på – heldigvis er Santander Consumer Bank heller ikke interesseret i dette.


Santander lån er anderkendt i branchen

Vil du gerne have et lån fra en af de troværdige spillere på markedet, vil Santander Consumer Bank være en god idé. Udover at være en kendt lånevirksomhed, er det også en ganske almindelig bank, som også tilbyder opsparingskonto, kreditkort, bilfinansiering med mere.

Nogle lånevirksomheder har fået et blakket ry, da der ofte starter nye op. Santander Consumer Bank er en stor bankvirksomhed, som har et troværdigt brand at opholde, og vil derfor aldrig behandle dig dårligt.

Selvfølgelig vil der komme renter på dit lån, hvis du ikke betaler til tiden. Men betaler du til tiden, og er der ellers ingen problemer med lånet, vil du opleve hvor god en virksomhed Santander Consumer Bank er, og hvor god en kundeservice der er.

Har du nogen som helst spørgsmål ang. dit lån, eller om oprettelse af en opsparing eller lign., er kundeservicen utrolig god. Dette er ikke altid tilfældet ved mindre lånevirksomheder – så hvis du værdsætter god kundeservice, er Santander Consumer Bank et rigtigt godt valg for optagelse af lån.

Låne eksempel

Hvad koster et lån på kr 30.000 ?

Låner du 30.000 kr. Over en periode på 4 år med variabel rente vil den månedlige ydelse være fra 802 - 925 kr. Din debitorrente vil være fra 9,95% til 18,95%. ÅOP før skat fra 13,59% til 22,85%, dine samlede kreditomkostninger vil ligge fra 8.496 til 14.400 kr., og det totale samlede tilbagebetalte beløb vil være fra 38.496 til 44.400 kr.


Lånebeløb Typisk rente
kr 10,000 - 100,000 20,29 - 33,99%
Send ansøgning

Lån penge hos Santander Consumer bank

Ansøg