×
Vivus lån (ansøg længere nede)

Hvor kommer det fra & hvem står bag ?

Med et Vivus lån kan du være sikker på, at være i gode hænder. De er nogle af de mere etablerede i lånebranchen, mens nogle måske også kender dem fra den lidt irriterende TV-reklame, hvor “vivus.dk” blev gentaget utroligt mange gange. Hvis du har brug for rigtigt mange penge, skal du ikke vælge et Vivus lån. Har du derimod brug for lidt ekstra lommepenge, og har mulighed for at betale dem tilbage forholdsvis hurtigt, kan du få nogle af de laveste renter ved Vivus. Det er såkaldte kviklån, som du kan optage ved Vivus. Et kviklån er defineret ved at det er et lån, hvor du hurtigt får pengene mellem hænderne, men samtidig også skal betale forholdvis hurtigt tilbage - og altså ikke ligesom et banklån, som du nærmest har i flere årtier.


Lån penge nu og her

Med et lån fra Vivus kan du optage et minilån, og være ude af betalingen allerede 30 dage efter. Uanset om du låner 500, 2.000, 2.500 eller helt op til 4.000 kr. første gang, skal du ikke betale en eneste øre. Hvis du ansøger om lån indenfor Vivus’ åbningstider, kan du ofte få udbetalt lånet den samme dag. Sker det udenfor åbningstiderne, kan du med stor sandsynlighed have pengene på din bankkonto allerede dagen efter. Har du ikke tidligere optaget lån, er et Vivus lån et godt sted at starte, da du får første lån med en ÅOP på 0 kr. Samtidig er de rigtigt gode til at informere kreditbeløb, løbetid, tilbagebetalingsbeløb, kreditomkostninger og ÅOP direkte på forsiden - så er du sikker på ikke at få nogen ubehagelig overraskelse.


Billige lån hos Vivus

Hvis du gerne vil have et billigt lån, skal du gå efter at vælge så lavt et beløb som muligt, samt en løbetid på så få dage som muligt. Selvfølgelig er det ikke altid muligt at tage et mindre beløb, hvis man rent faktisk har brug for 5.000 kr., men prøv at gå så langt ned, som du kan, og lad vær med at tage et større lån “bare fordi”. Udover at mikrolån, fremfor store lån, er en god mulighed for at få de samlede låneomkostninger ned, har løbetiden samtidig også en væsentlig faktor. Ved at vælge en hurtig løbetid, kan låneudbyderen hurtigt få sine penge igen, hvilket jo er bedst for alle. Quick lån behøves altså på ingen måde at være dyre, og hos Vivus, hvor det er muligt at tilbagebetale på helt ned til en enkelt dag, er muligheden for et billigt lån langt større, end hvis du vælger en dyr konkurrent.


Lån penge gratis første gang

Vivus er den eneste låneudbyder, som vi kender til, der tilbyder gratis lån. Nogle vil måske mene, at det blot er for at få en masse kunder, men ser man objektivt på det, giver det faktisk rigtigt god mening at udbyde gratis lån. Når du har taget første lån gratis ved Vivus, og forhåbentlig har fået en god oplevelse, ligesom de 2.550 mennesker der har bedømt dem på Trustpilot, så vil du højst sandsynligt også vælge Vivus igen næste gang. Du kan selvfølgelig ikke blive ved med at få gratis lån, da Vivus er en ganske almindelig virksomhed, som også skal betale deres medarbejdere løn. Men andet, tredje, fjerde og resterende lån vil være til en yderst fordelagtig rente.


Lån online hurtigt

Hele processen med Vivuslån foregår online, så du ikke selv skal bekymre dig om at gå ned i banken, og stå i kø en halv time for endelig at kunne komme igang med at fortælle hvad du skal bruge lånet til. Hos Vivus skal du ikke give besked om hvad du skal bruge pengene til, og hele processen foregår online, hvor du blot skal fortælle hvilken bankkonto du gerne vil have pengene på, din e-mail adresse, kodeord og nogle få andre oplysninger. Hvis du tidligere har været i tvivl om et lån kunne være en god idé sidst på måneden, vil vi anbefale Vivus til at starte med, da du kan få første lån gratis - helt op til 4.000 kr. på din bankkonto! Er behovet større vil vi anbefale at du kikker nærmere på de populære Fokuslån og Robotlån.

Låne eksempel
Send ansøgning

Lån penge hos Vivus lån

Ansøg